Спорт

Стижу најбоље одбојкашке екипе из региона

Међународни турнир у одбојци на пијеску, који ће ове године имати 22. издање, почиње сутра, а на теренима код градског парка окупиће одбојкаше и одбојкашице из земље и региона.

Из Одбојкашког клуба „Дервента“ истичу да су пријаве за турнир још увијек у току.

– До сада је пријављено десет мушких и седам женских екипа и задржали смо међународни карактер – казала је секретар клуба Јелена Кулага додавши да ће пријаве бити отворене до самог почетка турнира.

– Пријаве су отворене до сутра, а претходних година смо највише пријава и имали баш на дан почетка турнира. Планирано је да се утакмице играју паралелно, као и прошле године, дакле на једном терену мушка конкуренција, на другом екипе у женској. Првог дана турнира играће се квалификациони мечеви, док је недјеља резервисана за полуфиналне и финалне утакмице – објаснила је Кулага.

Котизација по екипи износи 30 марака, а овогодишњи наградни фонд турнира је 2.500 марака.

Више информација могуће је добити на бројеве телефона +38765/678-663 и +38766/881-027, као и на мејл адресе jelena.kul@hotmail.com i milkica28@hotmail.com.

Related posts

За чланове „Киме“
девет медаља

Derventski List

РУКОМЕТАШИ СПРЕМНИ ЗА ПОЧЕТАК ПРВЕНСТВА

admin

„КРОЈАЧИ“ ПОЧЕЛИ ПРИПРЕМЕ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još