Спорт

Тежак пораз на
старту првенства

Прво коло Прве кошаркашке лиге РС није донијело срећу кошаркашима „Дервенте“ који су на Палама доживјели тежак пораз од „Јахорине“ резултатом 105:65.

Да је пред „Дервентом“ тежак задатак било је јасно од самог почетка, с обзиром да је екипа била окрњена за пет првотимаца.

– То је, очекивано, утицало на квалитет екипе и на саму игру, али смо, упркос томе, првих 15 минута утакмице водили. Домаћини су искористили своје предности са квалитетнијим играчима у ротацији. Без обзира на то, били смо потпуно растерећени и пружили смо прилику нашим младим кадетима којима овакве утакмице сигурно много значе у њиховом развоју – саопштили су из клуба додајући да је најефикаснији играч у редовима „Дервенте“ био Горан Ђошан са 26 поена, а „дабл-дабл“ уписали су Вељко Чечавац са 16 поена и 11 скокова и Петар Кос са 12 поена

– Екипи „Јахорина“ честитамо заслужену побједу и фер и коректну борбу. Ми се окрећемо припреми за прву домаћу утакмицу против „Слобода 73“ из Новог Града која се игра наредног викенда, гдје очекујемо да ћемо бити у пуном саставу и показати свој пуни потенцијал – додали су из Кошаркашког клуба „Дервента“.

Related posts

Кроз школу пливања проћи ће 120 малишана

admin

„ТЕКСТИЛАЦ“ СУТРА ДОЧЕКУЈЕ „СЛАВИЈУ“

admin

Тријумф за „одјаву“
од домаће публике

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još