Спорт

Тежак пораз на
старту првенства

Прво коло Прве кошаркашке лиге РС није донијело срећу кошаркашима „Дервенте“ који су на Палама доживјели тежак пораз од „Јахорине“ резултатом 105:65.

Да је пред „Дервентом“ тежак задатак било је јасно од самог почетка, с обзиром да је екипа била окрњена за пет првотимаца.

– То је, очекивано, утицало на квалитет екипе и на саму игру, али смо, упркос томе, првих 15 минута утакмице водили. Домаћини су искористили своје предности са квалитетнијим играчима у ротацији. Без обзира на то, били смо потпуно растерећени и пружили смо прилику нашим младим кадетима којима овакве утакмице сигурно много значе у њиховом развоју – саопштили су из клуба додајући да је најефикаснији играч у редовима „Дервенте“ био Горан Ђошан са 26 поена, а „дабл-дабл“ уписали су Вељко Чечавац са 16 поена и 11 скокова и Петар Кос са 12 поена

– Екипи „Јахорина“ честитамо заслужену побједу и фер и коректну борбу. Ми се окрећемо припреми за прву домаћу утакмицу против „Слобода 73“ из Новог Града која се игра наредног викенда, гдје очекујемо да ћемо бити у пуном саставу и показати свој пуни потенцијал – додали су из Кошаркашког клуба „Дервента“.

Related posts

Из Кореје стигло седам потврда о звањима

admin

Радановић и Ахмић најуспјешнији
у својим категоријама

Derventski List

У ДЕРВЕНТУ СТИЖУ СТОТИНЕ МЛАДИХ ФУДБАЛЕРА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još