Спорт

Тријумф за „одјаву“
од домаће публике

ДЕРВЕНТА – ДРИНА 38:29 (19:12)

Спортска дворана Дервента. Судије: Симић и Остојић -Шуматић. Седмерци: Дервента 3 (2), Дрина 6 (4). Искључења: Дервента 6, Дрина 0 минута.

Дервента: Толимир, Живанић 1, Сибинчић 4, Пећић, Милинковић 8, Не. Кнежевић 2, Драгичевић 10, Дринић, Станковић, Благојевић 3, Пејаковић, Топић, Шаренац 4, Савић 2, Рамадановић1, Ни. Кнежевић 3.

У посљедњем јесењем наступу код куће рукометаши „Дервенте“ забиљежили су убједљиву побједу против екипе „Дрине“ из Зворника и тако се тријумфом „одјавили“ од својих навијача до прољећа.

Била је то још једна у низу утакмица у којима се много више пажње посвећивало нападу, него игри у одбрани, па је виђен прегршт голова.

Послије првог полувремена „Дервента“ је имала предност од седам голова, а током тог дијела утакмице домаћини су имали неколико везаних мини – серија по два или три гола.

У другом дијелу меча стечена предност је одржавана, а пред крај утакмице и повећана за два гола. Гости су у једном тренутку пришли на шест голова разлике, али то није било довољно да угрози коначну побједу „Дервенте“.

Дервенћанима слиједи гостовање у Вишеграду у недјељу, 10. децембра, а потом слиједи зимска пауза. Тачан датум наставка, односно прољећног дијела првенства, биће одређен накнадно.

Related posts

Четири првака Републике Српске

admin

БИЦИКЛИСТИ У НЕДЈЕЉУ ПРОЛАЗЕ КРОЗ ДЕРВЕНТУ

admin

Школу пливања успјешно завршило 180 дјеце

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još