Спорт

Теквондоистима 16 медаља,
Теофиловић најбољи сениор

Међународни теквондо турнир „Илиџа опен 2023“ који је протекле суботе окупио 538 такмичара био је прилика за дервентске теквондоисте да покажу своје вјештине и умијеће и то у четири конкуренције, а које су крунисане са 16 медаља.

Дервенћани су наступили у конкуренцији сениора, јуниора, кадета и кик, а међу сениорима истакао се Сергеј Теофиловић који је проглашен за најбољег сениора турнира. Теофиловић је освојио златну медаљу, те заузео треће мјесто у екипном наступу.

– Своје наступе златним медаљама крунисали су и Стефан Ковачевић, Ајна Ибришевић, Виктор Радановић, Милана Марковић и Теодора Ћорић, док су сребрне изборили Владан Ковачевић, Срђан Ковачевић, Матео Радановић, Милош Гојић и Марија Маравић. Бронза је засјала у рукама Мирослава Марковића, Немање Радановића, Стефана Ђекића, Иване Јевтић и Теодоре Јевтић – саопштили су из клуба.

Related posts

Огњену Јевтићу
бронза у бацању кугле

Derventski List

Анастасија Павловић кандидат за најперспективнијег спортисту

admin

Бронзане Будишићева
и Душанићева

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još

Коју врсту манифестација у граду најрадије посјећујете: