Спорт

Теквондоистима 16 медаља,
Теофиловић најбољи сениор

Међународни теквондо турнир „Илиџа опен 2023“ који је протекле суботе окупио 538 такмичара био је прилика за дервентске теквондоисте да покажу своје вјештине и умијеће и то у четири конкуренције, а које су крунисане са 16 медаља.

Дервенћани су наступили у конкуренцији сениора, јуниора, кадета и кик, а међу сениорима истакао се Сергеј Теофиловић који је проглашен за најбољег сениора турнира. Теофиловић је освојио златну медаљу, те заузео треће мјесто у екипном наступу.

– Своје наступе златним медаљама крунисали су и Стефан Ковачевић, Ајна Ибришевић, Виктор Радановић, Милана Марковић и Теодора Ћорић, док су сребрне изборили Владан Ковачевић, Срђан Ковачевић, Матео Радановић, Милош Гојић и Марија Маравић. Бронза је засјала у рукама Мирослава Марковића, Немање Радановића, Стефана Ђекића, Иване Јевтић и Теодоре Јевтић – саопштили су из клуба.

Related posts

Тријумф „Кобре“

admin

РУКОМЕТАШИ СЕ ОКИТИЛИ МЕДАЉАМА

admin

Тежак пораз на
старту првенства

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još