Спорт

„Текстилац“ на корак до
нових службених просторија

Главни дио радова на новим службеним просторијама испод трибина на стадиону Фудбалског клуба „Текстилац“ ових дана је завршен, а преостало је још да буду завршени унутрашњи радови и набављен намјештај, сапштено је из управе клуба.

Из „Текстилца“ су прецизирали да су просторије испод трибина добиле столарију и браварију, фасаду, те водоводну и електро мрежу. Ријеч је о раније уговореним пословима за које je 100.000 марака обезбијеђенио из градског буџета.

– Радови на објекту, који је од великог значаја за наш клуб, реализовани су захваљујући разумијевању Градскке управе и донацијама предсједника Републике Српске -саопштили су из клуба додајући да је за завршетак свих планираних радова потребно још око 100.000 КМ.

– Преостало је још малтерисање, глазура, подне подлоге, радови на строповима и набавка намјештаја, а вриједност тих радова процијењена је на око 100.000 КМ које ће управа клуба настојати да обезбиједи у сарадњи са руководством града – додали су из клуба.

Related posts

Милинковић: У Дервенти се ми питамо

admin

„Дервента“ побједник турнира „Браћа Клинцов“

admin

Освојени насушно
потребни бодови

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još