Спорт

„ТЕКСТИЛАЦ“ У СУБОТУ ПО БОДОВЕ

ТЕКСТИЛАЦ – ДУБРАВЕ 3:2

Стадион „Текстилца“. Судија: Зоран Тепић (Дервента). Стријелци за „Текстилац“: Перовић у 6. и 11. (11 м) и Д. Ђекић у 32. минути.

„Текстилац“: Чалаковић, Марић, Ћорић, Јоловић, Вугдалић, Максимовић, Рудан, Дуспара, Перовић, Бабић, Д. Ђекић. Још су играли: Пијетловић, Ђуричић, Бановић, Савић, Рељић, Чавић, Станић, Шаин, С. Ђекић, Ступар, Ерић.

 

Фудбалери „Текстилца“ генералну пробу, пред почетак првенства, имали су против друголигашке екипе „Дубраве“, а сва три гола постигли су за нешто више од првих пола часа игре.

У наставку меча шансу је добио нешто већи број играча, па коначни резултат није право огледало разлике у квалитету екипа.

– Тешко је у овој ситуацији рећи било шта, осим да очекујем и да сам убијеђен да ће екипа која је тренутно на окупу дати свој максимум – рекао је тренер дервентског тима Чедомир Ћулум.

Првенство у Првој фудбалској лиги Републике Српске за сезону 2020/2021. почиње сљедећег викенда, а „кројачи“ ће дочекати екипу „Јединства“ из Брчког.

Иако званичних инструкција од организатора такмичења нема, из дервентског клуба наводе да ће се придржавати мјера које је донио Републички штаб за ванредне ситуације, а то значи да на стадиону, за вријеме утакмице, неће бити публике.

– Сви актери утакмице, играчи, службени представници клубова и службена лица дужни су да се придржавају прописаних мјера. За све  нас су ово нови моменти – рекао је  предсједник Скупштине клуба Предраг Дринић.

Related posts

Пионири побједама
крунисали сезону

Derventski List

Шахисти ОШ „Никола Тесла“
побједници градског такмичења

Derventski List

Двије бронзе са
републичке смотре

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još