РС-РЕГИЈА

ТЕСЛИЋ: УБИО ЉУБАВНИЦУ ПА СЕБЕ

Беживотно тијело Милице Кљечанин (49) пронађено је јутрос око 7.40 у дворишту куће у селу у Очауш у Теслићу, а према незваничним информацијама, пресудио јој је њен љубавник Д.К. (60), који је потом извршио самоубиство, пишу Независне новине.

– На лицу мјеста су пронађени трагови крви и чахуре од ватреног оружја – рекао је начелник Полицијске управе Добој Слободан Радинковић.

Полицијској станици Теслић, јутрос око 07.40 часова, пријављено је да је у дворишту породичне куће у Очаушу пронађено беживотно тијело М.К. (49).

– По пријави су поступили Полицијски службеници Полицијске станице Теслић који су на лицу мјеста пронашли беживотно тијело женске особе са видним повредама у предјелу груди, које су највјероватније нанесене ватреним оружјем. Такође у близини тијела пронађене су и чахуре – саопштено је из ПУ Теслић.

На удаљености од око 250 метара, пронађено је и беживотно тијело Д.К. (60) са видним повредама у предјелу главе, поред кога је пронађено  ватрено оружје.

Увиђај којим руководи дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Добој је у току.

http://www.nezavisne.com

Related posts

ДОБОЈ: ОТРОВАЛИ СЕ У ПИЦЕРИЈИ, 14 ЗАВРШИЛО У БОЛНИЦИ

admin

ДОБОЈ: НЕМА БОЈАЗНИ ДА ЋЕ БОСНА УГРОЗИТИ ГРАД

admin

Конкурс за обуку пилота хеликоптера продужен до 11. априла

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još