ДруштвоИЗДВОЈЕНО

„Трол“ отвара врата за предшколце

У вртићу „Трол“ данас почиње припремни програм у години пред полазак у школу за  дјецу која нису обухваћена редовним предшколским образовањем, а тромјесечном раду са око 90 пријављених предшколаца претходиће родитељски састанак који је заказан првог дана програма, односно данас у 16 часова.

Родитељи треба да присуствују састанку заједно са дјецом и том приликом да доставе преосталу документацију за дијете.

– Родитељски састанак ће бити одржан у просторијама „Трола“ и молимо родитеље да поштују епидемиолошке мјере, као и распоред уласка у просторије вртића који ће бити одређен тог дана. Такође, молимо родитеље да са собом понесу налаз столице дјетета који мора бити уредан да би дијете похађало програм, као и осталу документацију у случају да је раније није предата – истакла је директорица вртића Гордана Симић.

С обзиром на број пријављене дјеце, програм ће бити реализован у три групе.

Малишани ће програм похађати у поподневним часовима, сваким радним даном од 16 до 19 часова – рекли су у „Тролу“.

Овај програм већ годинама се организује како би се дјеца која у септембру крећу у први разред, а не бораве у вртићу, социјализовала и што боље припремила за активности које их очекују у школским клупама.

Related posts

ЗАБРАЊЕНЕ ПОСЈЕТЕ И НА УКЦ РС У БАЊАЛУЦИ

admin

ПОСТХУМНА ОДЛИКОВАЊА ЗНАК ПОШТОВАЊА ПРЕМА СТРАДАЛИМ

admin

Дервентски малишани уживаће у плесним активностима

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još