Друштво

УРЕЂЕНО ГРОБЉЕ У ГОРЊИМ ЦЕРАНИМА

Гробље у Горњим Церанима од протеклог викенда мало ко би препознао, јер је неколицина мјештана прионула на посао и уредила вјечно почивалиште својих најближих и комшија.

Акције је пет протеклих викенда организовао Драган Савић, уз велику подршку Велимира Аџића и Перице Богдана, те је посао коначно обављен, а кажу да је посла било заиста много. Задатак је био да покупе сво смеће са гробља, да очисте од растиња и одвезу све оно што не треба да се налази на гробљу.

Савић каже да су од покретања акције уређења прикупљана и средства од којих су купљена и по гробљу постављена бурад за смеће.

– Треба још да уредимо доњи дио гробља са чим смо чекали до брања кукуруза на парцели одмах поред, затим треба да уредимо огласну таблу на коју ћемо поставити фотографије наших активности и списак учесника и оних који су финансијски помогли, те смртовнице. Такође, треба да поставимо један велики контејнер за смеће, а потом ћемо договорити и одвоз смећа – додао је Савић захваливши се свима који су се придружили акцији.

Related posts

Нови пројекат усмјерен ка оснаживању жена

admin

Прва смјена корак ка слободној недјељи

admin

Вијетнамска свиња дио тора у Осињи

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još