Спорт

УРУЧЕНЕ ЛОПТЕ ЗА ОСАМ ОДБОЈКАШКИХ КЛУБОВА ИЗ РЕГИЈЕ

Предсједник Одбојкашког савеза Републике Српске Милутин Поповић уручио je данас донацију Одбојкашком клубу „Дервента“ и још седам других клубова из регије.
Ријеч је о пакетима опреме од по десет лопти које ће у току овог пројекта подршке бити уручене за укупно 12 клубова.

Поповић је казао да Одбојкашки савез подржава одбојкашке клубове у складу са својим могућностима, те је ова донација мали одраз те подршке.

– Одбојкашки савез РС подржава одбојкашке клубове и спровођење одређених заједничких активности у складу са својим могућностима. Данас ћемо уручити опрему за осам клубова који гравитирају у овом подручју и чији су представници овдје присутни, а на Палама за преостала четири клуба из исте лиге – рекао је Поповић додавши да ће настојати да донирају опрему и за преосталих 15 клубова у што краћем року, као и да планирају покренути пројекте за помоћ клубовима који су тежој финансијској ситуацији.
Уручивању донација претходио је састанак о актуелним питањима у одбојци и сљедећим корацима у свјетлу пандемије корона вируса.

Related posts

Шахисти ОШ „Никола Тесла“
иду на регионално такмичење

Derventski List

Кошаркаши сутра дочекују екипу „Сокоца“

admin

Муамер Хамзић кандидат за награду

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još