Друштво

Ученици одмјерили знање
у пружању прве помоћи

Екипа Основне школе „Никола Тесла“ 1 из редова подмлатка и екипа Стручне и техничке школе у категорији омладине показале су данас на градском такмичењу завидно знање у пружању прве помоћи и заслужиле прва мјеста, те учешће у такмичењу на нивоу регије.

Домаћин данашњег 27. градског такмичења била је Основна школа „Тодор Докић“ из Календероваца, а за прилику да своје знање укрсте са вршњацима из регије, бориле су се по двије екипе из основних школа „Никола Тесла“ и „Ђорђо Панзаловић, те по једна екипа из школе „19. април“ и „Тодор Докић“, док су у редовима омладине своје представнике имали и Стручна и техничка школа и Средњошколски центар „Михајло Пупин“.

Главни судија 27. градског такмичења са реалистичним приказом повреда, стања и обољења била је др. Нада Обрадовић, а најбоље екипе оцијенили су и др Мира Тодоровић и волонтер Црвеног крста Бојан Ђекић.

Регионално такмичење у пружању прве помоћи биће одржано 14. маја у Броду.

Related posts

У недјељу чишћење
обала ријеке Укрине

Derventski List

Борбу са поремећајем
преточила у књигу

Derventski List

СТАРА ЦРКВА ПОД КРОВОМ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još