Друштво

Ученици одмјерили знање
у пружању прве помоћи

Екипа Основне школе „Никола Тесла“ 1 из редова подмлатка и екипа Стручне и техничке школе у категорији омладине показале су данас на градском такмичењу завидно знање у пружању прве помоћи и заслужиле прва мјеста, те учешће у такмичењу на нивоу регије.

Домаћин данашњег 27. градског такмичења била је Основна школа „Тодор Докић“ из Календероваца, а за прилику да своје знање укрсте са вршњацима из регије, бориле су се по двије екипе из основних школа „Никола Тесла“ и „Ђорђо Панзаловић, те по једна екипа из школе „19. април“ и „Тодор Докић“, док су у редовима омладине своје представнике имали и Стручна и техничка школа и Средњошколски центар „Михајло Пупин“.

Главни судија 27. градског такмичења са реалистичним приказом повреда, стања и обољења била је др. Нада Обрадовић, а најбоље екипе оцијенили су и др Мира Тодоровић и волонтер Црвеног крста Бојан Ђекић.

Регионално такмичење у пружању прве помоћи биће одржано 14. маја у Броду.

Related posts

КАМП ЦРВЕНОГ КРСТА ЗНАЧАЈНО ИСКУСТВО

admin

ДРУГАРИМА ИЗ „БАМБИЈА“ СТИГЛИ ПОКЛОНИ

admin

ПРЕДСТАВЉЕНИ ТРАДИЦИОНАЛНИ ПРОИЗВОДИ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još