Култура

ФИЛМСКЕ НОТЕ УЉЕПШАЛЕ ВЕЧЕ

„Љетнa арт сценa“ угостила је вечерас ноте филмске музике, а Виолета Пећић, Милијана Жунић и Марија Карановић и бенд „Тешки артизам“ приредили су Дервенћанима спектакл, враћајући их барем на кратко у вријеме када су филмови „Дом за вешање“, „Цигани лете у небо“, „Отписани“ и „Црни бомбардер“ били најгледанији на нашим просторима.
Марија Карановић ученик Средње музичке школе „Константин Бабић“ у Прњавору на клавирском одсјеку други пут даје свој допринос умјетничком миљеу који се обавезао да ће у Народну библиотеку уселити концертни клавир.
-Ово је сјајна прилика за нас омладину да представимо и промовишемо наше таленте, али и прилика да се покажемо у најбољем свјетлу – казала је Карановићева.
Публика, како она која је досљедна сваком издању „Љетне арт сцене“, тако и она коју је привукла тематика вечери све учеснике је поздравила громким аплаузом и нису крили одушевљење што су музичари нотама призвали нека давна времена.
-Како је пандемија свима ушла у душу и ум, оваква дешавања прије свега оплемењују дух – казала је Вера С.

Related posts

ИЗ БИБЛИОТЕКЕ 200 КЊИГА ЗА ОСОБЕ У ИЗОЛАЦИЈИ У СТУДЕНТСКОМ ЦЕНТРУ

admin

Главна улога у шпанској серији
бисер у блиставој каријери

Derventski List

ПРЕДСТАВА ОГОЛИЛА ЗАМКЕ ДРУШТВЕНИХ МРЕЖА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još