Хроника

ЧИСТАЧИЦА СА СИНОМ И МУЖЕМ ЛАЖИРАЛА ПЉАЧКУ?

Огњенка Ц. (39), чистачица у дервентском кафићу „Монте карло“, њен син Немања Ц. (21) и њен невјенчани супруг Жељко В. (22) ухапшени су због сумње да су договорили пљачку у том кафићу, сазнају „Независне“.

Наиме, Огњенка Ц. осумњичена је за лажно пријављивање кривичног дјела док се њен син и невјенчани супруг сумњиче за тешку крађу, а сви осумњичени су из Дервенте.

Како сазнајемо, Огњенка Ц. која чисти кафић „Монте карло“, полицији је у сриједу, нешто прије шест часова пријавила да је по доласку на посао, када је откључала и отворила улазна врата локала, непознати мушкарац ушао за њом и оборио је на под.

Пријавила је да је мушкарац затим обио апарат за игре на срећу, украо новац и побјегао.

Полиција из полицијске станице Дервента је поступила по овој пријави, а како је саопштено из Полицијске управе Добој, дошли су до сазнања да су заправо кривично дјело починили пријавитељка односно О.Ц, заједно са Н.Ц. и Ж.В.

Истичу да је она, с обзиром на то да посједује оригинални кључ улазних врата овог објекта, откључала врата, а након тога су осумњичени мушкарци развалили металну касу.

Из апарата за игре на срећу украли су око 900 КМ, а након тога побјегли аутомобилом.

  • Захваљујући брзој реакцији полиције сав украдени новац је пронађен и биће враћен – наводе из полиције.

Сазнајемо да је полиција осим новца, пронашла и алат за који се сумња да је њим почињено дјело.

Такође, сазнајемо и да је тројац, када је видио да је ухваћен у лажи, признао полицији да пљачке заправо није ни било.

Након документовања и комплетирања предмета Окружном јавном тужилаштву Добој ће против Огњенке Ц. бити достављен извјештај о извршеном кривичном дјелу лажно пријављивање кривичног дјела, док ће против Немање Ц. и Жељка В. бити достављен Извјештај о извршеном кривичном дјелу тешка крађа.

http://www.nezavisne.com

Related posts

Дервенћани крали струју

admin

Без крађe возила у добојској регији у фебруару

admin

РАЗБИЛИ ПРОЗОР НА КАФИЋУ И ПОКУПИЛИ НОВАЦ ИЗ АПАРАТА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još