ДруштвоИЗДВОЈЕНО

ЂАЦИ ВОЛОНТЕРИ УЉЕПШАЛИ ДАН „ТРОЛОВЦИМА“

Ученици Средњошколског центра „Михајло Пупин“ данас су поводом Међународног дана волонтера посјетили вртић „Трол“ и дружили се и играли са маленим другарима.

Ту праксу средњошколци су започели прошле године, када су се пуни утисака вратили из вртића и играрија с „троловцима“, те су одлучили да ту авантуру понове и ове године.

Укупно 45 волонтера учествовало је у свим активностима малишана, па су у јасличкој групи пресвлачили најмлађе чланове „Трола“, вјежбали са њима, играли се и забављали.

Директор „Трола“ Гордана Симић истакла је да је током Дана волонтера прошле године договорено да се сарадња са Средњошколским центром настави, јер се заиста обрадују свакој новој активности и посјети старијих другара.

– Наша установа има веома добру сарадњу са Средњошколским центром „Михајло Пупин“, па су недавно средњошколци припремили приредбу за дјечицу, а увијек се представе са нечим занимљивим – казала је Симићева.

Related posts

ОД ПЕЋИЋА НИ ТРАГА, НАСТАВЉА СЕ ПОТРАГА

admin

Возачи опрез, почела је школска година

admin

ДАРИВАЊЕМ КРВИ СТАНИЋ ЗАСЛУЖИО ПЛАКЕТУ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još