Друштво

ЂАЦИ УКРСТИЛИ ЗНАЊЕ О ЦРВЕНОМ КРСТУ

Четири екипе из четири основне школе са подручја општине такмичиле су се у познавању покрета Црвеног крста, а прво мјесто освојила је екипа Основне школе „Ђорђо Панзаловић“ из Осиње у саставу Јелена Планинчевић, Николина Недић и Сара Старчевић, чији је ментор била наставница Бранка Видић.

Друго мјесто заслужила је екипа ОШ „Никола Тесла“, које је за такмичење припремала  наставница Љиљана Латиновић, и то Дора Сибинчић, Маја Поповић и Јелена Радановић.

Екипе основних школа „Тодор Докић“ из Календероваца и „19. април“ подијелиле су треће мјесто. Екипу календеровачке школе чиниле су Моника Толић, Лана Бјелошевић и Анђела Удовичић, а ментор је била наставница Свјетлана Милијаш. Основну школу „19. април“ представљали су Тамара Малић, Теодора Петковић и Марко Радојчић, а ментор екипе била је наставница Даница Носовић.

Жири су чинили Милица Ратковац, Сњежана Марић и Емилија Пајић, а Општинска организација Црвеног крста обезбиједила је скромне поклоне за све учеснике на овом такмичењу.

Related posts

СТИГЛО ПРОЉЕЋЕ

admin

ОШ „Никола Тесла“ приредила
пријем за 99 првачића

Derventski List

Данас почиње обука и треће групе

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još