Друштво

ЂАЦИ УКРСТИЛИ ЗНАЊЕ О ЦРВЕНОМ КРСТУ

Четири екипе из четири основне школе са подручја општине такмичиле су се у познавању покрета Црвеног крста, а прво мјесто освојила је екипа Основне школе „Ђорђо Панзаловић“ из Осиње у саставу Јелена Планинчевић, Николина Недић и Сара Старчевић, чији је ментор била наставница Бранка Видић.

Друго мјесто заслужила је екипа ОШ „Никола Тесла“, које је за такмичење припремала  наставница Љиљана Латиновић, и то Дора Сибинчић, Маја Поповић и Јелена Радановић.

Екипе основних школа „Тодор Докић“ из Календероваца и „19. април“ подијелиле су треће мјесто. Екипу календеровачке школе чиниле су Моника Толић, Лана Бјелошевић и Анђела Удовичић, а ментор је била наставница Свјетлана Милијаш. Основну школу „19. април“ представљали су Тамара Малић, Теодора Петковић и Марко Радојчић, а ментор екипе била је наставница Даница Носовић.

Жири су чинили Милица Ратковац, Сњежана Марић и Емилија Пајић, а Општинска организација Црвеног крста обезбиједила је скромне поклоне за све учеснике на овом такмичењу.

Related posts

Залихе пуније
за 112 доза крви

Derventski List

САЈМИШТЕ ЈУТРОС БЕЗ ПИЈАЦЕ

admin

БАЗАР У ОШ „19. АПРИЛ“ ОДУШЕВИО ПОСЈЕТИОЦЕ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još