Спорт

Ђекић наступио у Београду

Млади дервентски боксер Михајло Ђекић, на позив Боксерског клуба „Радник“ из Бијељине учествовао је у трећем колу Регионалне лиге у боксу, које је одржано протекле суботе у Београду, а у мечу је Ђекић наступио у име „Радника“ у категорији до 64 килограма, те од искусног противника „Црвене звезде“ из Београда Огњена Вујичића претрпио пораз.

– Сам ангажман нашег боксера у Регионалној лиги, а у редовима бијељинског „Радника“ који је препознао квалитет наших боксера, велики је успјех и доказ квалитетног рада у клубу. Регионална лига, која је тренутно најјаче такмичење, а које окупља најбоље клубове из земаља бивше Југославије, је десето значајно такмичење у овој години на којем су учествовали чланови Боксерског клуба „Дервента“ – објаснили су из клуба.

Дервентски боксери наступиће крајем мјесеца у петом колу Прве лиге РС, а сљедећег мјесеца очекује их првенство БиХ за младе.

Related posts

Бронзане Будишићева
и Душанићева

Derventski List

Рукометаши играју
за породицу Тривић

Derventski List

Младе наде рукомета у недјељу у Дервенти

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još