Хроника

Једна особа страдала усљед
пожара у дневном боравку

Беживотно тијело лица иницијала Н.А. пронађено је јуче у његовој породичној кући у Дервенти, а смрт је највјероватније наступила усљед пожара.

Из Полицијске управе Добој саопштено је да је дервентској Полицијској станици јуче око 19.35 часова пријављен овај случај.

Одмах по пријави су поступили полицијски службеници Полицијске станице Дервента заједно са доктором мртвозорником Дома здравља Дервента који су утврдили да је лице иницијала Н.А. највјероватније страдало усљед пожара у дневном боравку породичне куће, те да је смрт наступила највјероватније усљед гушења. У пожару је изгорио дио угаоне гарнитуре на коме се налазило лице иницијала Н.А. – саопштено је из Полицијске управе.

Увиђај су извршили полицијски службеници Полицијске станице Дервента заједно са инспектором за експлозивне материје и послове заштите од пожара Полицијске управе Добој који су утврдили да је пожар проузрокован највјероватаније  напажањом наведеног лица.

О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Добој.

Related posts

ОРУЖЈЕ И ДРОГА ПРОНАЂЕНИ НА ЧЕТИРИ ЛОКАЦИЈЕ

admin

Насрнули на суграђанина
у његовој кући и опљачкали га

Derventski List

УХАПШЕН НАКОН ФИЗИЧКОГ НАПАДА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još