ДруштвоНовости

АУДИЦИЈА ЗА „РИТАМ ЕВРОПЕ“ 30. ЈАНУАРА

Аудиција за највеће дјечије музичко такмичење „Ритам Европе“ у Дервенти биће одржана у четвртак, 30. јануара, у Центру за културу у 12 часова, а добродошли су сви Дервенћани од 12 до 20 година, који се истичу талентом у плесу и пјевању.

Ријеч је о музичком такмичењу у којем учествују млади из

15 општина из Републике Српске, а изабрани ће имати прилику да свој таленат усавршавају током идућих шест мјесеци са професионалним тренерима.

Програм „Ритам Европе“ биће емитован у мају или јуну уживо из града домаћина, а то је ове године Источно Сарајево.

– Приликом пријаве на аудицију, учесници треба да наведу двије или више пјесама којима ће се представити, а препорука је да кандидати припреме пјесме различитих жанрова, док плесачи треба да понесу са собом на флешу музику уз коју ће играти и плесати. Пјевачи, уколико имају, могу понијети матрице на флешу. На тим уређајима могу бити само нумере којима се кандидати представљају – истакли су организатори.

Списак кандидата за аудицију, са назнаком да ли пјевају или плешу, потребно је доставити градском координатору најкасније два дана прије аудиције.

– Побједник ће бити изабран комбинацијом гласова стручног жирија и гледалаца који гласају путем СМС порука, а само финале телевизијског преноса биће емитовано у директном преносу у програму Радио телевизије Републике Српске – навели су организатори.

Related posts

Ватрогасци – спасиоци данас
yгасили два пожара

Derventski List

ПРОСЛАВЉЕН ДАН ОПШТИНЕ И УРУЧЕНА ОПШТИНСКА ПРИЗНАЊА

admin

Послове на имању не препушта никоме

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još