Спорт

„БОРЦУ“ БОД ИЗ МАЈЕВЦА

ВУЧИЈАК – БОРАЦ 3:3 (1:1)

Игралиште у Мајевцу. Судија Антић (Модрича). Стријелци за Борац: М. Маринковић у 2. и 83. (11 м) и Б. Пећић у 51. минути.

Борац: Ђукић, Пиваш, Гостимировић, Н. Пећић (од 85. Гвоздаревић), M. Mаринковић, Вујичић (од 73. Трутина), Симић, Б. Пећић, Mарић (од 46. Малкић), Mиланковић, Ћорић (од 46. Миљић)

У заосталој утакмици трећег кола Регионалне фудбалске лиге, „Борац“ из Босанских Лужана донио је бод са гостовања у Мајевцу.

Лужанчани су у вођство дошли већ у другој минути, а домаћи су до изједначења стигли у 13. минути. Тим резултатом се отишло на одмор, а послије пет – шест минута игре у другом полувремену домаћи састав је дошао у вођство голом из пенала.

Међутим, само минут касније Лужанчани су успјели да изједначе. Нешто касније, у 59. минути, домаћи поново долазе до предности, а коначни резултат поставља Маринковић, својим другим голом, овај пут с бијеле тачке.

Related posts

Дервента средином јула
дочекује 3×3 караван

Derventski List

СОЛИДАН ОТПОР САМО У ТРЕЋЕМ СЕТУ

admin

У марту бесплатан
упис нових чланова

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još