ИЗДВОЈЕНО

ДАНАС СУСЊЕЖИЦА И СНИЈЕГ

У Републици Српској и ФБиХ, послије хладног јутра, током дана ће услиједити постепено наоблачење са сусњежицом и снијегом, те највишом температуром од минус један до пет степени Целзијусових.

– Наоблачење на југу, западу и сјеверозападу условиће слабе мјестимичне падавине, углавном провијавање снијега, а поподне и ледену кишу – саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Вјетар ће бити слаб до умјерен источни и сјевероисточни, а у Херцеговини слаба бура, подаци су Федералног хидрометеоролошког савеза.

Температура у седам часова: Соколац минус 12, Бјелашница минус 11, Хан Пијесак минус девет, Чемерно минус осам, Иван седло минус седам, Бањалука, Мркоњић Град, Нови Град, Шипово, Бихаћ, Бугојно, Дрвар, Јајце, Сански Мост и Сарајево минус шест, Дринић, Гацко, Рибник, Крупа на Уни, Приједор и Тузла минус пет, Србац и Сребреница минус четири, Вишеград, Ливно и Добој минус три, Широки Бријег, Зеница и Билећа минус два, Градачац и Мраковица минус један, Бијељина нула, Брчко један, Мостар два, Требиње три и Неум пет степени Целзијусових.

Висина снијега: Калиновик пет центиметара, Чемерно седам, Хан Пијесак 14.

http://www.rtrs.tv

Related posts

ДЕРВЕНТА СЕ ПРОБУДИЛА ПОД БИЈЕЛИМ ПОКРИВАЧЕМ

admin

На тржиште ЕУ извезено 55 тона љешника

admin

АДРЕСЕ БЕЗ БРОЈА ПОСТАЛЕ ПРОШЛОСТ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još