ИЗДВОЈЕНОХроника

Дервенћанин се градом возио са аутоматском пушком у руци

Полицијски службеници Полицијске станице Дервента ухапсили су у суботу Дервенћанина иницијала З.М. који се улицама града возио са аутоматском пушком, а претресом објеката које он користи пронађен је арсенал оружај.

– Полицијској станици Дервента 15. маја око два часа иза поноћи пријављено је да је у Улици Стевана Немање у Дервенти креће путнички аутомобил марке „Tојота” у којем једно лице држи аутоматску пушку. Ово возило и лице које је њиме управљало су идентификовани у јутарњим часовима након чега је на основу наредбе Основног суда Дервента извршен претрес наведеног путничког аутомобила, куће и помоћних објеката које користи лице иницијала З.М.,  приликом чега је пронађена и одузета аутоматска пушка, гасни пиштољ са припадајућим оквиром и мецима,  пушка са припадајућим оквиром, више метака различитог калибра, металне лисице и други предмети – саопштено је из Полицијске управе Добој.

Над наведеним лицем је извршена криминалистичка обрада и против њега ће Окружном јавном тужилаштву Добој бити достављен Извјештај о извршеном кривичном дјелу.

Полицијска управа Добој се захваљује грађанима на обавјештењу о овом кривичном дјелу.

 

Related posts

ЗАРАЖЕНА ЈОШ ЈЕДНА ОСОБА ИЗ ДЕРВЕНТЕ

admin

ДЕЛЕГАЦИЈА ДЕРВЕНТЕ НА ОБИЉЕЖАВАЊУ 9. МАЈА У БАЊАЛУЦИ

admin

БиХ ОТВОРИЛА ГРАНИЦЕ СА ХРВАТСКОМ, СРБИЈОМ И ЦРНОМ ГОРОМ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još