Новости

Наставак засједања сутра

Скупштина града наставиће сутра засједање започето 26. априла, а преостало је још 40-так тема за разматрање.

Између осталог, на дневном реду је извршење буџета града за протеклу годину, као и о извјештаји о раду Скупштине, сталних радних тијела парламента, градоначелника и Градске управе у 2022. години. Такође, на дневном реду је и Реализацији програма санације и одржавања локалних путних праваца, програма заједничке комуналне потрошње и уређења градског грађевинског земљишта у 2022. години.

На списку тема за разматрање су и извјештаји о пословању и годишњем обрачуну Дома здравља, вртића „Трол“, Центра за социјални рад, Народне библиотеке „Бранко Радичевић“, Спортског центра, Центра за културу, Туристичке организације, Геронтолошког центра и „Дервентског листа и Радио Дервенте“ за прошлу годину.

На дневном реду је и Информација о стању јавног реда и мира, безбједности грађана и имовине у протеклој години, Стратегија развоја социјалног становања за период 2023 – 2031. година, Приједлог одлуке о коришћењу и наплати паркинга на подручју града, те Приједлог одлуке о стављању ван снаге Одлуке о истицању назива фирме. Ријечи би требало да буде и о замјени пословних простора између града и Фонда здравственог осигурања РС, те неколико тачака које се односе на друге имовинско правне послове.

Related posts

ПОТПИСАНИ УГОВОРИ СА 29 НОВИХ СТИПЕНДИСТА

admin

ПРИЗНАЊА У РУКАМА ПЕТОРО ДЕРВЕНЋАНА

admin

Најављено окупљање припадника
103. бригаде ХВО-а чиста провокација

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još