Спорт

Низ медаља са два такмичења

Чланови Карате клуба „Кима“ послије протеклог викенда имају разлог за понос с обзиром да су са два такмичења кући донијели прегршт медаља.

Каратисти, њих 13, су се на „Славија Опену“ у Источном Сарајеву и „Никшић Опену“ у Црној Гори представили у борбама и катама, а награђени су са три златне, три сребрне и осам бронзаних медаља.

– У Црној Гори клуб су представљала наша два члана, односно Ненад Балабан који је у борбама освојио златну медаљу и Божидар Балабан који је у истој конкуренцији заслужио сребро – казали су из клуба додавши да су истог дана имали представнике и на такмичењу у Источном Сарајеву.

– „Славија Опен“ окупио је 610 такмичара из 61 клуба из четири земље, а наш клуб је имао 14 представника. У конкренцији ката свој наступ је крунисао Душко Макивић који је освојио двије златне медаље и то у категорији кате сениори и кате ветерани. Сребрне медаље у борбама засјале су у рукама Алена Пелеша и Дамјана Секулића, а у борбама бронзу су освојили Жана Прерадовић, Селина Лугоњић, Теодора Милановић, Николина Тривунчевић, Кристијан Бановић, Данијел Бановић, Кристијан Вујић и Јован Томинчић – навели су из „Киме“.

На такмичењу Источном Сарајеву, клуб су представљали и Емануел Малетић и Горан Ђурић у борбама и Ивана Топић у катама, којима је овог пута недостајало спортске среће.

Related posts

Сениорима измакло
доигравање за Прву лигу

Derventski List

Сара Живковић међу перспективним спортистима

admin

„МОНТИНГ“ ТЕСЛИЋ ДРУГИ ПОЛУФИНАЛИСТА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još