ИЗДВОЈЕНОНовости

ПОВОЉНИЈЕ ОДРЖАВАЊЕ ВЕЗАНИХ ГРОБНИХ МЈЕСТА

„Комуналац“ је кориговао цијене одржавања гробних мјеста на гробљима која су том предузећу повјерена на управљање и одржавање, а нови цјеновник примјењује се од 1. марта.

Како су навели из овог предузећа, уведене су нове категорије одржавања, а цијене су сада ниже за више гробних мјеста која чине једну цјелину, па ће грађани за одржавање плаћати по цјелини, а не за свако гробно мјесто посебно.

– Цијена годишњег одржавања једног гробног мјеста остаје непромијењена и она износи 20 марака, а убудуће ће цијена годишњег одржавања за два везана гробна мјеста, која чине једну цјелину и заузимају површину предвиђену за два мјеста, износити 35 марака. Годишње одржавање три и више везаних гробних мјеста која чине једну цјелину грађани ће плаћати 40 марака – кажу у „Комуналцу“ додајући да су ове измјене усаглашене са Црквеном општином Дервента.

На ове мјере, како кажу, одлучили су се због чињенице да корисници њихових услуга воде бригу о већем броју гробних мјеста, те су им на тај начин изашли у сусрет.

Related posts

СРЕЋАН ДАН РЕПУБЛИКЕ!

admin

Храбра борба против окупатора
не смије пасти у заборав

Derventski List

РУСКИ ПРИВРЕДНИЦИ УПОЗНАТИ СА ПОТЕНЦИЈАЛИМА ДЕРВЕНТЕ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još