ИЗДВОЈЕНОХроника

Погинуо дјечак из Дервенте

Дјечак из Дервенте погинуо је данас у саобраћајној незгоди која се догодила данас у Живиницама, а његов отац је тешко повриједјен, незваничне су информације којим располаже Дервентски лист.

-На магистралном Дервента-Добој, у мјесту Живинице, данас око 8.15 часова, догодила се саобраћајна незгода у којој је учествовало лице иницијала С.Ђ. са подручја града Дервента које је управљало путничким возилом марке „Fiat“, а са којим се у возилу налазило једно малољетно лице и лице иницијала М.Т. из Модриче које је управљало теретним возилом марке „VW“. У овој саобраћајној незгоди путник у путничком возилу марке „Fiat“ малољетно лице је страдало, док је возач наведеног возила задобио тјелесне повреде о чијем степену се љекари нису још изјаснили и исто се налази у болници „Свети апостол Лука“ у Добоју – саопштено је из Полицијске управе Добој.

Увиђај лица мјеста је у току, а врше га полицијски службеници Полицијске станице Дервента, а истим руководи дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Добој.

Related posts

Дервента у великом стилу
обновила традицију уличних трка

Derventski List

Старији основци од понедјељка у школским клупама

admin

БОЉЕ ОСВЈЕТЉЕЊЕ НА 18 ЛОКАЦИЈА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još