ИЗДВОЈЕНОСпорт

ПРИЗНАЊИМА ОКИЋЕНИ СПОРТСКИ УСПЈЕСИ

Успјеси постигнути у спортској арени никада не прођу незапажено, а Дервента је и ове године под својим окриљем имала врсне спортисте, а признања најбољима уручио је синоћ начелник општине Милорад Симић на свечаности у Спортском културном центру.

За најперспективнијег спортисту проглашен је првак Републике Српске и БиХ, побједник Купа Републике Српске и БиХ, али момак коме тек слиједи доказивање, члан Теквондо клуба Дервента Сергеј Теофилофић.

У избору за најбољег спортски колектив признање је добио клуб са највише освојених домаћих и међународних признања, захваљујући којем се израз Дервента чуо у многим домаћим, европским, али и свјетским аренама, Теквондо клуб „Дервента“.

У женској конкуренцији за најбољу спортисткињу отишло је у руке дјевојке коју су секунде дијелиле од европске медаље, првакиње Републике Српске и БиХ, побједника Купа Републике Српске и освачаја другог мјеста у Купу БиХ, чланици Теквондо клуба Милица Крановић. Њој је припала и награда за најбољи појединачни резултат.

У мушкој конкуренцији признање намијењено најбољем припало је освајачу првог мјеста у баскету, олимпијском спорту, у БиХ, момку који сања и бори се за пласман на Олимпијске игре, члану Кошаркашког клуба „Дервента“ Николи Нединићу.

Прилику да предложе кандидате за признања имали су првенствено спортски колективи, затим институције, као и сва удружења грађана.

Начелник Милорад Симић, подсјећајући на пројекте које је општинска управа реализовала у циљу стварања бољих услова за развој спорта, казао је да му велику част представља додијелити признања Дервенћанима који су се истакли у овој области.

Акцију избора најбољих спортиста реализовао је Дервентски лист, под генералним покровитељством начелника општине, а директор листа Чедо Вујичић честитао је свим награђенима.

Related posts

БАЛЕШЕВИЋ ПРВИ СТИГАО ДО ЧАСНОГ КРСТА

admin

БАЛКАНСКО ПОЛУОСТРВО ОД СИНОЋ ПРОТРЕСЛА 34 ЗЕМЉОТРЕСА

admin

Осињска бригада чојством
заслужила поштовање

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još