Новости

Сарадња са медијима
веома коректна

Градски одбор Социјалистичке партије Дервента организовао је вечерас традиционални новогодишњи пријем за представнике медијa и чланове Градског одбора партије.
Предсједник Градског одбора Славен Гојковић захвалио се свим новинарима и медијским кућама на коректном праћењу изборних и редовних активности.
– На крају сваке календарске године, традиционално, уприличимо пријем или облик дружења за новинаре и представнике медијских кућа у знак захвалности за коректну сарадњу. Наша партија је остварила солидне резултате, повећали смо број гласова у односу на претходне опште изборе – рекао је Гојковић, који је новинарима пожелио срећне предстојеће празнике, а медијским кућама за које раде успјешно пословање.
Гојковић је и и одборник у градској скупштини, а пријему су присуствовали и чланови партије, те одборници Бојан Радановић и Бојан Земуновић, те начелник Одјељења за привреду и друштвене дјелатности Градске управе Славен Пашалић.

Related posts

ПОТПИСИВАЊЕ УГОВОРА СА СТИПЕНДИСТИМА 27. АПРИЛА

admin

Наредба о радном времену 21. новембра

admin

Костреш и Барицу дани дијеле
од добијања питке воде

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još