Новости

Скупштина града
засједаће 9. новембра

Одборници Скупштине града Дервента на сједници која је заказана за четвртак, 9. новембар разматраће 12 тачака дневног реда, међу којима је приједлог ребаланса буџета града за ову годину, као и нацрт градске касе за 2024. годину.

Усаглашено је то на данашњој сједници скупштинског Колегијума који је на дневни ред предстојећег засједања парламента уврстио и расписивање конкурса за избор и именовање директора Дома здравља и Центар за социјални рад.

Пред одборницима ће се наћи и информација о примјени Одлуке о равноправности полова у граду закључно са 31. октобром ове године, Приједлог одлуке о усвајању Плана мреже здравствених установа на територији града Дервента за период од 2023 – 2028. године, а већином гласова на дневни ред је увршћена и измјена рјешења о именовању комисије за избор по јавном конкурсу за именовања у Дому здравља. 

На сједници 9. новембра ријечи ће бити и о изради измјене дијела Регулационог плана „Центар Запад“, доношењу измјене дијела Регулационог плана „Гаковац“, те измјени рјешења о именовању Комисије за провођење јавног надметања.

На приједлог градоначелника дневни ред је допуњен Приједлогом одлуке о продаји гараже у својини града на подручју катастарске општине Дервента 1 путем усменог јавног надметања.

Related posts

РАСПИСАН КОНКУРС ЗА СУБВЕНЦИЈУ КАМАТНЕ СТОПЕ

admin

Славену Гојковићу признање „Капетан Миша Анастасијевић“

admin

БАЈРАМ ШЕРИФ МУБАРЕК ОЛСУН!

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još