Спорт

Списак учесника
гарантује добар фудбал

Са наградним фондом већим од 4.000 КМ, али и вишедеценијском традицијом, турнир у малом фудбалу у Појезни, који ће бити одржан 27. и 28. јуна поводом Видовдана, издваја се од сличних турнира који се организују у сеоским срединама.

Однедавно овај турнир има меморијални карактер јер су организатори одлучили да се игра у знак сјећања на прерано и трагично страдалог младића из овог села Милоша Евђенића – Крелета.

Драган Вукадиновић, који је најбоље упућен у организовање турнира, каже да ће ове године конкуренција бити велика и да је до сада пријављено више од 20 екипа. Велика конкуренција значи добар фудбал и добру забаву за публику, што је свакако најбоља позивница да се уочи и на сам Видовдан дође у Појезну.

– Најавиле су нам се екипе из Дервенте, Прњавора, Добоја, Станара, Брода, Градишке, а посљедња најава је стигла из Бијељине, тако да очекујемо заиста квалитетан фудбал. Фудбалски клуб „4. јул“, као организатор, учинио је све да овај турнир, у смислу организације, буде на врло високом нивоу и захвални смо свима који су нас подржали – рекао је Вукадиновић.

Генерални спонзор је Градска управа, а учесници ће се надметати на игралишту у центру Појезне. Осим награда за три првопласиране екипе, предвиђене су и награде за најбоље појединце.

Related posts

Одбојкашице сигурним кораком
иду ка лидерској позицији

Derventski List

Пет бронзаних медаља
за дервентске атлетичарке

Derventski List

Промоција књиге
„Дервентски рукомет“ вечерас

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još