Спорт

„Текстилчеви“ кадети
најбољи у регији

Кадетска селекција Фудбалског клуба „Текстилац“ заслужила је титулу најбоље екипе у 2022. години у избору Подручног фудбалског савеза добојске регије.

Награду је у име екипе преузео капитен Саша Дувњак, а тренер ове селекције Дејан Плиснић истакао је задовољство још једним признањем за рад и залагање младих дервентских фудбалера.

– Ово је круна вишегодишњег рада и вицешампионске титуле у Омладинској лиги БиХ. Екипу чине квалитетни играчи рођени 2006. и 2007. године, с тим да је прошлосезонска постава била сачињена од дјечака рођених 2005. и 2006. године и ово је заправо прослављање њиховог резултата. То је екипа играча који су током полусезоне прошле године забиљежили побједе у свим утакмицама и један реми, те је понијела и титулу најбољег спортског колектива града Дервенте за 2021. годину – рекао је Плиснић додавши да ће постави играча ово признање бити подстрек за даљи рад и веће доказивање у свијету фудбала.

Related posts

Очекујем бодове већ против „Славије“

admin

Ове сезоне без наступа сениора

admin

Три медаље из Бањалуке

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još