Спорт

Одбојкашицама
недостајало среће

ГОК СЛОГА ДОБОЈ – ОК ДЕРВЕНТА 3:2

(25:20, 22:25, 25:20, 13:25, 15:13)

Дервента: Бабић (Л1), Павловић, Сарачевић, Дамјановић, Вујичић (К), Кењало, Нинковић, Холовка, Алексић, Дујаковић, Малић, Аџић (Л1). Тренер: Драган Моћић.

Дервентске одбојкашице у првом колу Купа Републике Српске, у дерби мечу против добојске „Слоге“, нису успјеле да изборе мјесто у наставку овог такмичења.

Утакмица је оправдала сва очекивања, уз много добрих поена и преокрета, а први сет уз слаб сервис и неколико дискутабилних судијских одлука завешен је у корист „Слоге.

Други сет почео је много бољом игром „Дервенте“. Уз Тамару Малић, увијек расположену за игру, разиграла се и други примач сервиса Јелена Холовка, па је смањен и број грешака на сервису. То је било довољно да „Дервента“ упише сет на свој конто. Трећи сет је обиљежио веома лош почетак за Дервенћанке, које су успјеле уз двије тактичке измјене, да ухвате ритам игре. Ипак, судијске одлуке нису биле наклоњене гошћама које на крају губе сет.

У четвртом сету, „Дервента“ је подигла борбеност на виши ниво, а „пробудила“ се и коректор Сара Сарачевић, па је уз добре смечеве Тамаре Малић, сет на крају добијен. Пет сет обиљежила је драма и судијска одлука која је дефинитивно одлучила побједника меча.

– Овим поразом завршено је такмичење у купу за наше дјевојке, а наредна утакмица је већ предстојећег викенда када у другом кругу Кадетског првенства гостујемо у Обудовцу, гдје уз домаћи тим „Црвену звијезду“ и „Дервенту“, учествује и бранилац титуле шампиона Републике Српске из прошле сезоне, екипа „Либеро“ из Бијељине – казали су из Одбојкашког клуба.

Related posts

АРИВУК ПОБЈЕДНИК ШАХОВСКОГ ТУРНИРА

admin

Одгођена мото – крос трка у Дервенти

admin

„Мтс лигом“ завршен
„Дервента баскетфест“

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još