Друштво

„Троловцима“ од „Амике“ еколошке флашице за воду

Компанија „Амика“ донирала је 250 еколошких флашица за све малишане, али и особље у вртићу „Трол“, а циљ акције је смањити загађеност и очувати животну средину.

Из „Амике“ су објаснили да су у питању флашице направљене од тритан пластике, те да је ова донација њихов начин да најмлађима покажу како брину о очувању планете Земље.

– Желимо да и малишанима, кроз практичан примјер, покажемо да размишљамо о њиховој будућности и да дајемо свој дајемо свој допринос смањењу загађења ваздуха, ријека и мора, те да можда утичемо и на њихов начин размишљања – казали су из „Амике“ и додали да ће еколошке флашице бити подијељене и свим запосленим у овом предузећу.

Директорица вртића Гордана Симић казала је да је „Амика“ њихов дугогодишњи партнер и донатор.

– Захвална сам што су и ове године, у вријеме празничних даривања, велико срце отворили за нас. Поклони у виду еколошких флашица за воду не само да су диван поклон, него су значајне и са едукативног аспекта – казала је Симићева, а флашице су у вртић стигла данас.

Related posts

Зимница никад папренија

admin

ТЕОРИЈА УЗ ПРАКСУ РЕЦЕПТ ЗА КОМПЛЕТНО ЗНАЊЕ

admin

ИСКЉУЧЕЊА СТРУЈЕ СУТРА И У НЕДЈЕЉУ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još