Друштво

Музика и богата трпеза
чекају даме за 8. март

Да би припаднице љепшег пола и овај 8. март, Међународни дан жена, прославиле у пријатној атмосфери, побринули су се дервентски угоститељи, припремивши занимљиве понуде уз свирку и богату трпезу, а да су погодили укусе жена свједоче махом попуњене резервације.

Судећи према изјавама угоститеља, највеће интересовање влада за веће салоне и ресторане, гдје су жене из радних колектива одлучиле да прославе Дан жена.

У салону „Премиум“ истичу да су задовољни бројем резервација.

– За припаднице љепшег пола припремили смо понуду од 60 КМ која укључује неограничену конзумацију хране и пића, а даме ће забављати „ЕПП бенд“. Имамо још слободних мјеста – наводе из „Премиума“.  

Незаборaвно вече за даме најавили и  у салону „Марко Поло“ гдје резервација по особи кошта 55 марака.

– Гостима смо припремили шведски сто са више од 20 врста јела, уз велики избор пића, а ове године додајемо и  промоцију вина и ликера. За добру забаву побринуће се бенд „А што не би могло“ – кажу у салону „Марко Поло“ додајући да су готово сви капацитети попуњени.

– Остало је још десетак слободних мјеста. Махом су резервације стизале из фирми или група –  рекли су у овом салону.

У ресторану мотела „Бабино Брдо“ 8. март биће у знаку вечери уз музику уживо. Резервације се не наплаћују, а гости ће моћи да уживају у богатом избору хране и пића. Ресторан „Еден“ и поводом Међународног дана жена биће отворен за све госте, уз традиционално богат избор хране и пиће, али без посебних резервација. 

Вече прилагођено дамама у плану је и у ресторану „Грал“.

– Музику уживо имамо и у суботу 4. марта, као и  8. марта, када наступају „Неки нови клинци“ – наводе из овог локала, док ће даме празник у кафеу „Гинис“ моћи да прославе уз наступ Немање Блажевића, гдје су резервације, као и у „Гралу“, бесплатне.

У клубу „Монте Карло“ за гошће су припремили поклоне.

– Дамама ћемо поклонити руже, а ту су и награде, попут парфема и торби, као и поклон фризура у салону „Марјановић“ у Бањалуци – казали су овом клубу.

У кафе бару „Q“ одлучили су да вече посвећено дамама организују у суботу, 4. марта, када ће наступити Дарко Косић.

У хотелу „Бисер“ кажу да већ трећу годину не организују прославу 8. марта, али да је свим посјетиоцима тог дана на располагању свакодневна понуда.

С обзиром да је овај празник за даме прилика да се провеселе и опусте у изабраном друштву, многе Дервенћанке истичу да ће искористити понуду дервентских локала.

– Свако себи може пронаћи оно што му одговара, тако да не сумњам да ће то вече бити испуњено добрим расположењем. Лично преферирам мирније варијанте уз вечеру и музику, па ћу изабрати неку понуду те врсте – казала је Маријана К.


Продавнице и цвјећаре

За све који желе да мајке, баке, супруге, сестре, дјевојке или колегинице обрадују поклоном поводом Међународног дана жена, имају заиста богату понуду разних производа и цвијећа у дервентским продавницама,а парфимеријама, бутицима и цвјећарама.

Related posts

Данас на градском тргу
радионица за дјецу

Derventski List

Усвајају упутства за коришћење нове опреме

admin

Ниже цијене репроматеријала
шире сјетвене површине

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još