Друштво

Прилика за хуманост
пред Васкрс

Традиционална васкршња акција прикупљања помоћи за социјално угрожене суграђане Кола српских сестара „Царица Милица“ настављена је и протеклих дана и трајаће све до Велике суботе када је планирана подјела помоћи, а у оквиру акције припремљени су и хуманитарни базари од којих ће други бити одржан данас у „Хипер Корт“ маркету.

Суграђани ће имати прилику да изаберу колаче, погачице, васкршње декорације и друге рукотворине које су припремиле чланице, а куповином ових производа усмјеравају прилог за помоћ угроженим.

– Циљ нам је да обезбиједимо око 100 пакета са храном и хигијенским производима како би суграђани достојанствено прославили Васкрс. Донације могу да се предају у Саборном храму Успења Пресвете Богородице сваким даном од  осам до 18 часова, а корпе за прикупљање помоћи постављене су у маркетима „Ђурић МББ“ и „Хипер Корт“ – казала је предсједница кола Ђурђа Додиг – Пијетловић додавши да ће још један хуманитарни базар бити одржан 15. априла, у Велику суботу, када ће бити бити одржана и радионица украшавања и осликавања васкршњих јаја за најмлађе испред Саборног храма.

Related posts

Буди дио позитивних
акција у свом граду

Derventski List

Расписан конкурс за фестивал хумора и дјечијег стваралаштва

admin

ВРТИЋ „ТРОЛ“: ПРИПРЕМА ЗА ШКОЛУ ОД 1. МАРТА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još