Друштво

Титула најбољег ученика
саткана од труда и учења

Пут до ласкаве титуле ученика генерације Основне школе „Ђорђо Панзаловић“ за Себастиана Перића био је испуњен трудом и вриједним учењем, те успјесима на такмичењима.

Овај ученик у основној школи истакнуо се својим преданим залагањем које је у редовној настави награђено свим петицама и „Вуковом“ дипломом, а у ваннаставним активностима медаљама са такмичења. Цјелокупно школовање у осињској школи остаће му у најљепшем сјећању.

– У школи је било све у најбољем реду, добри другари, наставници и све остало. Моје одјељење је бројало 15 ученика и вјерујем да ћемо наставницима остати у сјећању као генерација добрих ученика. Требало је доста труда и учења да постигнем најбоље резултате – рекао је Перић који је учествовао на такмичењима из српског језика и спортским дисциплинама.

– Наставник српској језика Недељко Мићић био ми је и разредник и он ме усмјерио на такмичење из овог предмета – рекао је Перић који је у школу путовао из Црнче.

Овај перспективни ученик школовање наставља у Средњошколском центру „Михајло Пупин“ у занимању техничар мехатронике.

– Мехатроника ми је веома занимљива. Код куће вјежбам, спајам дијелове и настојим да научим што више из ове области, тако да сам веома радознао – признао је Перић.

Такмичења

Себастиан Перић из основне школе, осим титуле ученика генерације, носи и признања са такмичења. На градском такмичењу у атлетици освојио је прво, а у бацању кугле друго мјесто. Освојио је и прво мјесто на градском такмичењу из српског језика.

Related posts

Пакети помоћи
обрадоваће 68 корисника

Derventski List

Суграђанима подијељено пет пакета са храном

admin

За третмане уљепшавања не жале новац

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još