Друштво

Добродошлица и поклони
дочекали првачиће

Рецитацијама и веселим кореографијама ученици Основне школе „19. април“ приредили су добродошлицу другарима који први пут ступају на стазе знања, а 74 првачића дочекали су и поклони.

Директорица ове школе Елвира Миљић пожељела је добродошлицу свим ђацима првацима.

– Ово је најсрећнији дан, али носи и обавезе. Просвјетни радници имају задатак да од ових малих људи направе носиоце живота у нашој локалној заједници. Зато на самом почетку њиховог образовања позивамо и родитеље на сарадњу – рекла је Миљићева додавши да је ученицима у овој школи доступан продужени боравак.

Срећу у новом поглављу живота маленим Дервенћанима пожелио је и градоначелник Милорад Симић уручивши им школске торбе и прибор, поклон Градске управе.

– Заједно са дјечицом и родитељима и ове године дијелимо ово задовољство и симболично им уручујемо поклоне. Наш град пружа подршку дјеци од њиховог рођења, преко вртића, основне и средње школе,  факултета и касније проналаска посла, јер будућност и јесте у њиховим рукама – рекао је Симић.

Сви првачићи добили су поклоне и од  Ауто – мото савеза РС, а од предсједника РС стићи ће им „Азбучнице“.

Related posts

Заиграли у Италији и Србији

admin

МИРИСОМ ВОЋА ПОДСТИЧУ НА ЗДРАВ НАЧИН ЖИВОТА

admin

Забрањен увоз 63 тоне кромпира из Пољске

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još