Друштво

Одмор и дружење за љепши
почетак нове школске године

Десетодневни боравак у Бечићима био је прилика за одмор, али и креативност и едукацију чији дио је било десет ученика Центра за дјецу и омладину са сметњама у развоју „Будућност“, а искуства са љетовања понијели су у нову школску годину.

Група ученика у пратњи троје наставника на мору је боравила од 19. до 28. августа у оквиру пројекта „Социјализација дјеце Републике Српске“.

– Поред купања, сунчања и игара на плажи, наши ученици су успјешно савладали основе пливања, а били су и активни учесници различитих радионица, као и маскенбала, игара без граница и сличних вечерњих активности – казали су из ове установе а боравак на мору за ученике је био прилика и за нова пријатељства.

У оквиру пројекта „Социјализација дјеце РС“ коју реализује Јавни фонд за дјечију заштиту на мору у Бечићима овог љета боравило је 22 дјеце посредством Центра за социјални рад и Центра „Будућност“.

Related posts

Дјеца највећа радост и будућност града

admin

Уна Теофиловић на републичкој смотри знања

admin

Више градских улица
сутра без струје

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još