Новости

На полицама маркета
50 јефтинијих производа

У Републици Српској од данас је грађанима доступно укупно 50 производа по нижим цијенама у оквиру кампање „Друштвено одговорни“.

Ови производи биће означени посебним стикерима „0 одсто марже“ и потрошачима су доступни у 22 трговачка ланца широм Српске.

Министар трговине и туризма Српске Денис Шулић рекао је да је кампања „Друштвено одговорни“ почела од јуна, али да се од средине септембра интензивно радило на њеном проширењу.

– Дио кампање је 19 произвођача који су се одрекли марже у потпуности, као и четири дистрибутера, те 22 трговачка ланца. До краја седмице на полицама ће бити производи по сниженим цијенама – рекао је Шулић и додао да уз произвођачке марже многи трговци и дистрибутери одрекли су се и марже на велики број производа из својих асортимана, те ће се и ти производи на полицама наћи уз значајно ниже цијене.

Он је истако да ће кампања трајати до 31. децембра, те да ће се разговарати и о наставку акције. Ресорни министар је нагласио да су отворени за произвођаче, трговце и дистрибутере да се прикључе кампањи. Најавио је и искључење из капање оних који се не буду држали договора.

(РТРС)

Related posts

ЖУНИЋ: БОРБА РАДНИКА „УНИСА“ УСПЈЕШНО ОКОНЧАНА

admin

ПОТВРЂЕН НОВИ СЛУЧАЈ ЗАРАЗЕ

admin

ОБЈАВЉЕН ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ПОМОЋ ПОСЛОВНИМ СУБЈЕКТИМА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još