Новости

На полицама маркета
50 јефтинијих производа

У Републици Српској од данас је грађанима доступно укупно 50 производа по нижим цијенама у оквиру кампање „Друштвено одговорни“.

Ови производи биће означени посебним стикерима „0 одсто марже“ и потрошачима су доступни у 22 трговачка ланца широм Српске.

Министар трговине и туризма Српске Денис Шулић рекао је да је кампања „Друштвено одговорни“ почела од јуна, али да се од средине септембра интензивно радило на њеном проширењу.

– Дио кампање је 19 произвођача који су се одрекли марже у потпуности, као и четири дистрибутера, те 22 трговачка ланца. До краја седмице на полицама ће бити производи по сниженим цијенама – рекао је Шулић и додао да уз произвођачке марже многи трговци и дистрибутери одрекли су се и марже на велики број производа из својих асортимана, те ће се и ти производи на полицама наћи уз значајно ниже цијене.

Он је истако да ће кампања трајати до 31. децембра, те да ће се разговарати и о наставку акције. Ресорни министар је нагласио да су отворени за произвођаче, трговце и дистрибутере да се прикључе кампањи. Најавио је и искључење из капање оних који се не буду држали договора.

(РТРС)

Related posts

ОТВОРЕН АСФАЛТИРАНИ ПУТ У ЦРНЧИ

admin

Биће предложена исплата по 500 КМ здравственим радницима

admin

НОВИ ВАТРОГАСНИ ДОМ НИЧЕ У МОТАЈИЧКОЈ УЛИЦИ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još