Друштво

Бољи услови за још брже
и ефикасније интервенције

Освештањем жита и ломљењем славског колача Територијална ватрогасно-спасилачка јединица Дервента прославила је данас у новом Ватрогасном дому крсну славу, Светог пророка Илију.

Старјешина дервентских ватрогасаца Славен Пијетловић изразио је задовољство што славу дочекују у новом Ватрогасном дому.

-Захваљујући нашој Градској управи и градоначелнику, стабилном буџету наше локалне заједнице имамо част, срећу и задовољство да у новом објекту прославимо нову славу. Многе генерације су могле само ово сањати, а ево данас ми имамо одличне услове за рад, па и најбоље у Републици Српској. Ми ћемо се трудити да сви задаци који буду постављени испред нас успјешно буду ријешени и да будемо на услузи суграђанима – казао је Пијетловић.

Градоначелник Милорад Симић честитао је славу ватрогасцима и пожелио им успјех у раду, те да имају што мање интервенција.

-Част ми је бити данас овдје са вама и када видим да имате услове за рад какве заслужујете. Имате један од најсавременијих домова, ако не и најсавременији. И механизација коју имате је зановљена и трудимо се да имате што боље услове. Драго ми је да данас видим овдје и подмлађен састав ватрогасаца-спасилаца – истакао је градоначелник, додајући да ће локална заједница и даље бити подршка овој јединици.

Related posts

Упозорење на јак
вјетар и невријеме

Derventski List

Цијене товљеника мирују

admin

Завршен и трећи циклус обуке кандидата

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još