Спорт

КАРАТИСТИ КУЋИ ДОНИЈЕЛИ ПРЕГРШТ МЕДАЉА И ПЕХАР

Чланови Карате клуба „Дервента“ са јучерашњег отвореног првенства у каратеу у Брчком, кући су донијели прегршт медаља, а захваљујући одличним резултатима, клубу су изборили пехар и треће мјесто у укупном пласману.

Првенство у Брчком, које се одржава по правилима традиционалне карате асоцијације, окупило је такмичаре из 25 клубова из читавог региона, а било је прилика да се приграбе што бољи резултати пред првенство у Шиду које се одржава средином априла.

– Такмичари Карате клуба „Дервента“ били су успјешни и задржали су добру форму из Зенице, што су доказали одличним резулатима и заузели треће мјесто у генералном пласману освојивши и пехар. Добили смо и похвалу и позивницу за гостовање на такмичењу у Чоки у Србији, где ће у октобру бити одржано Европско првенство у каратеу – казали су у Карате клубу.

ОСВОЈЕНЕ МЕДАЉЕ

(кате појединачно)

Злато: Анђела Вујичић, Селина Грубе, Сергеј Николић, Николина Бојанић, Андреја Маркуљевић, Владан Ђукић и Марија Тепић.

Сребро: Катарина Ђујић, Лана Николић, Тамара Добрић, Александар Болтар, Александар Петровски, Тамара Николић и Теодора Тепић.

Бронза: Славен Топаловић, Владимир Михајловић, Теодора Ђураш, Милош Ђујић, Марија Ђураш, Симона Нинковић, Марија Мартић, Ана Миа Стојчић, Софија Тодоровић, Моника Митровић и Вук Пећић.     

БОРБЕ ПОЈЕДИНАЧНО

Сребро: Сергеј Николић, Јелена Илић.

Бронза: Јелена Бабић.

Related posts

Рукометаши настављају такмичење

admin

ВАЖНИ БОДОВИ ЗА БОЈАНИЋЕВУ

admin

Стојковићева јуниорски првак РС у атлетици

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još