Спорт

Промоција књиге
„Дервентски рукомет“ вечерас

Из пера дугогодишњег спортског радника Богдана Поповића свјетлост дана угледала је нова књига  „Дервентски рукомет“ која ће бити представљена вечерас у Центру за културу. 

Поповићев ауторски потпис носи и књига „70 година рукомета у Дервенти“ објављена 2017. године, а ново дјело подробније се бави историјом, именима која су златним словима исписана у историји клуба, резултатима који су дика овог спортског колектива, али и Дервенте, и то на готово 700 страна.

– Послије нeкoликo гoдинa мукoтрпнoг прикупљaњa пoдaтaкa oстao je joш jeдaн мaли диo истoриje клубa нeзaписaн и нeoбjeдињeн. И за ову књигу информације сам црпио махом из тeкстoвa Дeрвeнтског листa, кojи je нajвишe и нajoпширниje писao o рeзултaтимa и успjeсимa клубa, али и других листова – рекао је Поповић које је 25 гoдинa члaн Скупштинe клубa, нeкoликo гoдинa и члaн Упрaвнoг oдбoрa и сeкрeтaр клубa.

Почетак промоције планиран је у 18 часова, а књигу ће представити аутор, рецензент Дамир Кљајић, представници издавања Српског књижевног клуба „Вихор“ и Рукометног клуба.

Related posts

Мирослав и Павле Милојевић
тријумфовали у Бугојну

Derventski List

РУКОМЕТАШИ СЕ ОПРОСТИЛИ ОД ЕЛИТНОГ ТАКМИЧЕЊА

admin

Каратистима „Киме“ 19 медаља и треће мјесто

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još