Спорт

Три побједе и два пораза
за каратисте „Киме“

Прво, од укупно три кола Регионалне карате лиге за дјецу од осам до 13 година, окупило је у Дервенти протеклог викенда такмичаре из седам клубова, а чланови Карате клуба „Кима“ остварили су три побједе и два пораза.

Ријеч је о екипном такмичењу у борбама у мушкој и женској категорији, а чији је организатор Регионални карате савеза Бирча, Мајевице, Семберије и Посавине.

„Киму“, која је била домаћин кола, представљало је шест такмичара и то Стефан Јовичић у узрасту од осам до девет година, Ален Пелеш десет година, Јован Томинчић 11 година, Божидар Балабан и Горан Ђурић 12 година, те Емануел Малетић 13 година.

– По завршетку трећег кола биће проглашени побједници у обје конкуренције и то на основу прикупљених бодова. Без обзира на пласман, циљ организације ове лиге јесте стицање искуства, те подизање квалитета код најмлађих такмичара у нашој регији – казали су из савеза.

Друго коло лиге биће одржано 23. јула у Теслићу.

Related posts

Мото – крос трка 10. априла у Дервенти

admin

Меч против Бањалучана нови испит

Derventski List

ЉУБИТЕЉИ МОТОРА И АДРЕНАЛИНА ДОШЛИ НА СВОЈЕ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još