Спорт

Боксери „Дервенте“ доминирали у Брчком

Боксери Боксерског клуба „Дервента“ доминирали су на мечевима прве лиге Републике Српске у боксу, који су одржани протекле недјеље у Брчком поводом обиљежавања 21. годишњице оснивања Брчко Дистрикта.

У првој борби члан Боксерског клуба „Дервента“ Виктор Легин, у категорији до 38 кг, савладао је Брчака Бранка Даковића резултатом 3:0 освојивши прве бодове за дервентски клуб. Истим резултатом, Дервенћанин Михајло Ђекић у категорији до 64 кг побједио је противника из БК „Соколац“ Младена Вељовића.

У посљедњој борби првог дијела програм у тешкој категорији +91 кг Срђан Чечавац техничким нокаутом на почетку друге рунде побиједио је такмичара БК „Славија“ Николу Дукића и тако употпунио успјех БК „Дервента“ које је послије овог кола заузела прво мјесто.

У мечу између репрезентација Брчко Дистрикта и БиХ, Срђан Теофиловић у категорији до 75 кг у исцрпљујућем мечу побиједио такмичара Брчко Дистрикта Филипа Стакића.

Related posts

Дервента у великом стилу
обновила традицију уличних трка

Derventski List

Сједница Скупштине
„Текстилца“ одгођена за уторак

Derventski List

Кроз школу пливања проћи ће 120 малишана

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još