Спорт

Боксери „Дервенте“ доминирали у Брчком

Боксери Боксерског клуба „Дервента“ доминирали су на мечевима прве лиге Републике Српске у боксу, који су одржани протекле недјеље у Брчком поводом обиљежавања 21. годишњице оснивања Брчко Дистрикта.

У првој борби члан Боксерског клуба „Дервента“ Виктор Легин, у категорији до 38 кг, савладао је Брчака Бранка Даковића резултатом 3:0 освојивши прве бодове за дервентски клуб. Истим резултатом, Дервенћанин Михајло Ђекић у категорији до 64 кг побједио је противника из БК „Соколац“ Младена Вељовића.

У посљедњој борби првог дијела програм у тешкој категорији +91 кг Срђан Чечавац техничким нокаутом на почетку друге рунде побиједио је такмичара БК „Славија“ Николу Дукића и тако употпунио успјех БК „Дервента“ које је послије овог кола заузела прво мјесто.

У мечу између репрезентација Брчко Дистрикта и БиХ, Срђан Теофиловић у категорији до 75 кг у исцрпљујућем мечу побиједио такмичара Брчко Дистрикта Филипа Стакића.

Related posts

Предраг Симић кандидат за награду

admin

Мечеве под обручем играће око 40 екипа

admin

Међународни турнир
у пикаду 13. августа

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još