ДруштвоИЗДВОЈЕНО

Почетак школске године и безбједност ђака главне теме

Предстојећи почетак школске године, те проблеми са којима су се дервентске средње школе суочавале у протеклом периоду, биле су теме данашњег састанка руководстава Полицијске станице Дервента и школа.

Командир Миломир Балатуновић, са замјеником Славишом Павловићем и помоћником Александром Ђекићем размијенили су мишљења са директорицама Стручне и техничке школе и СШЦ „Михајло Пупин“ Бранком Јовић и Горданом Асентић о досадашњој сарадњи, те разматрали смјернице за њено унапређење у циљу повећања безбједности ђака.

– На састанку су предочени и одређени проблеми као и мање потешкоће са којима се сусрећу образовне установе и догађаји из претходног периода у којима су учествовали ученици средњих школа. Такође, тема састанка биo је и почетак нове школске године, а директори школа упознали су представнике Полицијске станице о броју уписаних ученика, начину и времену спровођења наставног процеса – саопштено је из Полицијске управе Добој.

Related posts

Дервенћани могу да
помогну рад јавних кухиња

Derventski List

Дијелови града
сутра без струје

Derventski List

МИГРАНТИ ОПЉАЧКАЛИ ПУТНИКЕ, ПА ЗАУСТАВИЛИ ВОЗ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još