ИЗДВОЈЕНОНовости

Влада одобрила 400.000 КМ за завршетак Партизановог игралишта

Влада Републике Српске на прошлој сједници донијела је одлуку о одобравању 400.000 КМ за наставак изградње Партизановог игралишта у Дервенти. Хвала на подршци.

Објавио је ово на свом „фејсбук“ профилу шеф Клуба посланика СНСД-а у Народној скупштини Републике Српске Игор Жунић додајући да ће одобрена средства бити довољна за завршетак пројекта.

– То ће бити довољно за наткривање, трибине, расвјету и све што је планирано. Град ће добити функционалан терен, не само за спорт него и за концерте и различите манифестације. Надам се да ћемо на том простору још изградити теретану, а током зиме формирати клизалиште – написао је Жунић додавши да слиједе и нови пројекти.

– Идемо даље, у нове пројекте. Треба радити и борити се за град. Идемо у борбу за петљу на ауто – путу, за израду пројекта брзе цесте Поље – Подновље, за обезбјеђење средстава за канализацију у Лугу, реконструкцију ОШ „Никола Тесла“, проширење/изградњу вртића. За то нам треба подршка од виших нивоа власти. За реконструкцију осињског пута, реконструкцију градских улица, град има самосталног капацитета – навео је Жунић.

Реконструкција некадашњег рукометног игралишта која је започела, подразумијева изградњу мултифункционалног простора прилагођеног за различите врсте спортова, а у зимском периоду на игралишту би требало да буде постављено клизалиште.

Када буде обновљено, Партизаново ће бити модеран терен за спортске и културне намјене, те мјесто на којем ће нове генерације грађана уживати у спортским надметањима, концертима и другим манифестацијама.

Related posts

Елаборат први корак у увођењу видео – надзора

admin

Нема отварања кафића ни у идућих седам дана

admin

БИБЛИОТЕКА ЧУВА 625 СТАРИХ И РИЈЕТКИХ КЊИГА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još